Články

kovid

Testování covid

/

V rámci dalších preventivních protiepidemických opatření proti šíření covid – 19 zorganizovala společnost Goldbeck Prefabeton s.r.o. plošné antigenní testování svých zaměstnanců.      

viladomy

Viladomy

Plzeňsko (video reference) / 11. 5. 2016

Skeletsystem Goldbeck realizoval stavbu šesti bytových viladomů na Plzeňsku až do výše uzavřené hrubé stavby (včetně oken a střechy). Výstavba celé lokality do úrovně uzavřené hrubé stavby zabrala díky použité technologii SKELETSYSTEM pouhé čtyři měsíce. Prohlédněte si ve videu také jeden z šestadvaceti hotových bytů.

bierfest3

Letní Party GOLDBECK Bierfest 11.9.2015

Dolní Bučice / 11. 9. 2015

Goldbeck Prefabeton s.r.o. pořádá pro své zaměstnance a jejich rodiny letní Goldbeck Party. Pro rok 2015 bylo zvolené téma Bierfest. Součástí článku je video, kde najdete krátké ohlédnutí za Goldbeck Party.

scania svedsko cover

Stavíme logistickou halu ve Švédsku

Oskarshamn, Švédsko / 21. 1. 2015

Začátkem září jsme začali se stavbou logistické haly pro tradičního švédského výrobce nákladních automobilů a autobusů, společnost Scania. 

topstav

Potvrzujeme silnou pozici v žebříčku TOP STAV 100

Vrdy / 22. 12. 2014

Žebříček TOP STAV 100, který organizuje ÚRS Praha se Svazem podnikatelů ve stavebnictví a časopisem Stavebnictví, každoročně vyhlašuje stovku nejvýznamnějších podniků, které působí na českém stavebním trhu. 

goldbeck 20

Goldbeck oslavil důstojně dvacet let působení v České republice

Vrdy / 12. 9. 2014

V těchto dnech se mnozí z nás ohlédli zpátky do minulosti. Dvacet let je dlouhá doba a přesně tolik času uplynulo od začátku našeho podnikání v České republice. Ten, kdo naši firmu zná, pravděpodobně potvrdí, že zmiňovaný pohled proti toku času je poměrně pestrý.

wer arena 1

Třinec má novou dominantu

Třinec / 11. 8. 2014

Werk Aréna Třinec je nová víceúčelová hala pro extraligový hokejový klub HC Oceláři Třinec. Významně jsme se podíleli na její výstavbě.

znamka AAA title

Získali jsme hodnocení pro nejstabilnější firmy

Vrdy / 25. 7. 2014

Naše společnost získala v rámci hodnocení CZECH TOP 100 nejvyšší možné ratingové hodnocení Czech Stability Award AAA Excelentní. To nás řadí mezi nejstabilnější firmy v České republice. Hodnocení zpracovává a uděluje mezinárodní společnost Bisnode.

esf horizontalni

Vzdělání pro růst

Praha / 11. 4. 2014

Společnost GOLDBECK Prefabeton s.r.o. se zapojila do projektu „Vzdělávejte se pro růst ve Středočeském kraji II“ jehož cílem je podpora zvýšení úrovně odborných znalostí, dovedností a kompetencí našich zaměstnanců.

VUT zakladni provedeni loga barva CZ

Spolupráce s VUT Brno

Brno / 28. 2. 2013

Dne 28. února 2013 se uskutečnila přednáška pro studenty Ústavu technologie, mechanizace a zařízení staveb Fakulty stavební VUT v Brně.